Tenzotech Bulgaria

Flintec пуска Лесен за Вграждане в табло Индикатор за тегло на превозно средство с Touch Screen.

26 Юни 2016

Международният специалист в измерване на сила и тегло Flintec анонсира пускането на FT-30M индикатор за тегло на превозно средство за вграждане в таблото с touch screen. Комбиниран с разнообразие от цели вградени сензори и приспособления, FT-30M предлага цялостно решение за измерване на тегло.
Сърцето на системата е самия лесен за употреба и универсален индикатор. Прост дизайн, цветен дисплей с интуитивно управление с пръст, FT-30M е способен да показва тегло в килограми или либри и може да бъде използван за записване и принтиране на разписки. Данните могат да бъдат сваляни, разглеждани и принтирани чрез различните налични конектори, включващи USB и RS232.
Една от уникалните характеристики на тази система от Flintec е фактът, че тя има вградена операционна система Windows. Това определено я разграничава от други продукти на пазара и позволява лесно осъвременяване и персонализирани софтуерни модификации, ако са необходими.
FT-30M е лесен за работа и е идеален а за шофьори, които искат да измерват и показват теглото. Стандартни характеристики включват защита с парола, защита от фалшифициране, диагностика от екрана и флаш памет за съхраняване на теглата. Интегриране с принтери и тракери предоставя пълна гъвкавост и леснота за употреба.
FT-30M предлага на потребителите пълна гъвкавост при измерване и записване на товарите. Четенето може да се прави от устройството в мястото на товарене, осигурявощо точно заплащане от страна на потребителите и избягване на глоби за претоварване. Теглото може също да бъде свързано с потребителските сметки и да бъде трансферирано към софтуеърни системи за административни цели.
Лесният за вграждане FT-30M индикатор позволява поставянето му на таблото в DIN радио слот или монтиране чрез настройваема скоба. Възможно е и външно монтиране като се използва IP68 защитно капсулиране. Допълнително Flintec е разработил широк обхват от тегловни клетки допълващи лесното за вграждане естество на индикатора FT-30M. Различни датчици с висок капацитет, висока точност от неръждаема стомана са налични за употреба с FT-30M при търговски и селскостопански приложения за превозни средства. Индикаторът е подходящ също за съществуващи монтирани датчици благодарение на неговите plug and play възможности.
FT-30M е одобрен от VCA, CE съвместим и е преминал през строги тестове за вибрация. Направени са опити на поле за осигуряване на точност в суровата обстановка, в която работят камионите.
Индикаторът е напълно съместим с WLVTA (Whole Life Vehicle Type Approvals) за Европейската Общност и помага на превозвачите да избегнат OCRS (Operator Compliance Risk Score) точки чрез проверка на теглото в страни от пътя.