Flintec-Bulgaria

Новини

×

PD3 паралелограмен тензодатчик 2.2lb до 500lb

2021

Датчик за сила с малки капацитети от 2.2lb до 500lb. Защита от претоварване до 1000%. Изработен от високакачествен алуминий или неръждаема стомана. Защита от въздействие на околната среда IP65. Точен и компактен.
Прочетете повече
×

Тензодатчик датчик UT4

2021

Датчик с нисък профил, работещ на опън и натиск. Подходящ за употреба в медицински и промишлени приложения, при ограничено вертикално пространство.
Прочетете повече
×

Малогабаритни, едноточкови, алуминиеви датчици PA1, PA2 и PA3

2019

Серия малогабаритни, едноточкови, алуминиеви датчици PA1, PA2 и PA3, подходящи за разнообразни приложения. Компактните им размери ги правят удобни за използване в измервателни устройства с малък капацитет, медицински устройства и такива за автоматизирано управление и контрол.
Прочетете повече
×

FT-107 измервателен индикатор

2019

FT-107 е малък индикатор за обща употреба подходящ за множество измервателни приложения. Неговият прост дизайн го прави икономичен избор без това да понижава качеството. Идеална опция за случаи, в които не се изисква допълнителната функционалност на другите ни по-сложни индикатори. FT-107 е компактен, лек и има дълготрайна и зареждаема батерия, което го прави перфектен за подобрена мобилност или за приложения с ограничен достъп до захранващи източници.
Прочетете повече
×

Екстензометър Тип VT1

2019

Устройство от неръждаема стомана за прикрепване към съществуващи силози, напълно херметизиран, електрополирана повърхност подходяща за хранително-вкусовата промишленост.
Прочетете повече
×

Flintec пуска в продажба UXT тензодатчик от легирана стомана

2019

UXT е датчик работещ на опън/натиск, изработен от легирана стомана. Той е икономична алтернатива при използване на големи количества.
Прочетете повече
×

Flintec пуска фамилията EM100 цифрови измервателни усилватели

2019

Фамилията устройства EM100 е специално създадена за използване в приложения за измерване на тегло за общи цели.
Прочетете повече
×

Flintec пуска в продажба RC3D, Модернизирана Версия на Техния Добре Известен RC3 датчик

2017

Добре известният датчик RC3 има нова версия RC3D - съвременна алтернатива за потребителите.
Прочетете повече
×

Flintec пуска Фамилия Одобрени, Динамични Датчици за употреба при събирането на отпадъци и в селското стопанство за бордови приложения за претегляне на превозни средства.

2017

Като допълнение на вече наложилите се PC2H и PC3H, Flintec обявява пускането в продаба да три нови динамични датчика, проектирани за употреба при монтирани на превозни средства и машини повдигащи съоражения. PC5H, PC6H и PC7H са създадени да улеснят монтирането на датчици на нови или съществуващи приложения, където пространството за монтаж е ограничаващ фактор.
Прочетете повече
×

Flintec получава ISO14001:2004 Сертификат
Системи за управление по отношение на околната среда

26 Януари 2017

Производствените мощности на Flintec в Sri Lanka са получили сертификат по ISO14001:2004, сертифициращ системата на Flintec за управление на околната среда.
Прочетете повече
×

Flintec предлага нов Лесен за Вграждане в табло Индикатор с Touch Screen за измерване теглото на превозни средства.

20 Юни 2016

Международният специалист в измерване на сила и тегло Flintec анонсира пускането на FT-30M индикатор за тегло на превозно средство за вграждане в таблото с touch screen. Комбиниран с разнообразие от цели вградени сензори и приспособления, FT-30M предлага цялостно решение за измерване на тегло.

Прочетете повече

M 2.6 IONIAN SEA