Tenzotech Bulgaria

Flintec пуска Фамилия Одобрени, Динамични Датчици за употреба при събирането на отпадъци и в селското стопанство за бордови приложения за претегляне на превозни средства

2017

Като допълнение на вече наложилите се PC2H и PC3H, Flintec обявява пускането в продаба да три нови динамични датчика, проектирани за употреба при монтирани на превозни средства и машини повдигащи съоражения. PC5H, PC6H и PC7H са създадени да улеснят монтирането на датчици на нови или съществуващи приложения, където пространството за монтаж е ограничаващ фактор.
Заедно с трите нови продукта, Flintec също са преработили конвенционалния вариант PC3H, заместващ заливното запечатване с херметично заваряване, в съответствие с целия обхват от динамични бордови датчици.
Това, което прави целият набор от динамични датчици за измерване на тегло уникални, е тяхното OIML & NTEP сертифициране, заедно с възможността за корекция на ъглите за измерване на нецентрирани товари.
Способноста за динамично измерване позволява операторите да теглят в движение, което прави работата на операторите ефикасна, чрез това, че не забявя или не спира връзките за регистринане на тегло. Фамилията PC.H от бордови датчици за измерване на тегло предлага на операторите на превозни средства да подобрят производителността и рентабилността.
Произведени от неръждаема стомана и херметично зепечатани до IP68, обхватът има вариант проектиран за най-динамичните бордови приложения за измерване и може да бъда поръчано в набор от измервателни капацитети от 1000kg до 5000kg.
Подходящ за монтиране в задния край на камиони за отпадъци, тръктори с предни повдигачи, странични повдигачи с един оператор и голям обхват части на завършени измерващи тегло системи. Потребителите могат да извличат информация за теглото на всеки товар докъто го повдигат, което позволява подобряване на проеса на планиране, докладване и плащане за товар.
Flintec произвежда всичките пет динамични тегловни датчикка. Кабелите, конекторите и електрониката могат да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди. Ние също предлагаме множество аксесоари, позволяващи потребителите да поръчат завършени системи за измерване на тегло включващи индикатори и електронни компоненти.