Tenzotech Bulgaria

Flintec Пуска в продажба RC3D. Модернизирана Версия на Техния Добре Известен RC3 датчик

2017

Добре известният датчик RC3 има нова версия RC3D - съвременна алтернатива за потребителите.
RC3 и RC3D са компактни, солидни компресионни датчици произвеждани от висококачествена неръждаема стомана. Те са херметизирани за надеждна работа в при най-сурови условия.
С измервателен капацитет от 7.5 до 300T RC3 традиционно се използва в кантари с голям капацитет за статични измервания на камиони или железопътни вагони, както и в системи за измерване на силози.
RC3D допълва RC3 като дава ценово ефективно решение за потребителски приложения в обхвата 30 до 50T.
Други характеристики включват херметично запечатване клас IP69K и интегрирана защита от пренапрежение в съответствие с EN61000-4-5.
Новата електроника прави RC3D подходящ като част от системи с една връзка (последователно свързване), което елиминира нуждата от скъпи разпределителни кутии. С конекторите RS485, M12, този датчик от ново поколение е лесен за монтиране и настройване и има разширени диагностични способности за откриване на неизправности. С подобрено настройване на ъглите и калибриране на системата RC3D позволява един датчик да бъде заместен без това да нарушава работата на цялата измервателна система.
В допълнение към RC3D и вече утвърдилия се RC3 са широк обхват от хардуер за монтиране и електроника, позволяваща потребителите да създават завършени системи за измерване на тегло за всяко приложение.